دانه های آفتابگردان کامل حاوی رطوبت 5.50 درصد، پروتئین 18.72 درصد، چربی خام 37.47 درصد، فیبر خام 28.30 درصد، خاکستر 3.49 درصد و کربوهیدرات 6.11 درصد است.
کیک آفتابگردان کامل حاوی رطوبت 5.80 درصد، پروتئین 23.60 درصد، چربی خام 11.01 درصد، فیبر خام 30.18 درصد، خاکستر 5.66 درصد و کربوهیدرات 23.75 درصد، در حالی که پوسته پوسته شده نیمه پوسته شده .
خاکستر و 19.34 درصد کربوهیدرات. به طور مشابه، کیک آفتابگردان پوست کنده شده حاوی رطوبت، پروتئین خام، چربی خام، فیبر خام، خاکستر و کربوهیدرات به میزان 7.59 درصد، 29 درصد، 30.25 درصد، 8.60 درصد، 7.50 درصد، و 11.17 درصد، 11.17 درصد، 7.50 درصد، و 11.17 درصد از نظر منفی است.
دانشمندان ترکیب شیمیایی آفتابگردان پرچرب پوست کنده شده (Rodrıguez et al., 1998) را به عنوان رطوبت 33.2 گرم بر کیلوگرم وزن تازه، خاکستر 26.0 گرم بر کیلوگرم وزن تازه، پروتئین خام 212.3 گرم بر کیلوگرم وزن تازه، عصاره اتر 1 گرم در کیلوگرم وزن تازه، 45 کیلوگرم عصاره اتر ارائه کردند.
وزن تازه و فیبر خام 134.0 گرم بر کیلوگرم وزن تر. همچنین بررسی شده است که برخی از عناصر می توانند خطر ابتلا به برخی از انواع سرطان را کاهش دهند، به عنوان مثال.
سلنیوم (WCRF، 1997). دانه های آفتابگردان منبع خوبی از این مواد معدنی هستند. USDA (2008) ترکیب زیر را برای محتویات معدنی دانههای آفتابگردان ارائه کرد.
هر 100 گرم دانه حاوی 78 میلیگرم کلسیم، 25/5 میلیگرم آهن، 325 میلیگرم منیزیم، فسفر 660 میلیگرم، پتاسیم 645 میلیگرم، سدیم 9 میلیگرم، روی 5 میلیگرم، مس 1.80 میلیگرم، منگنز 1.95 میلیگرم و سلنیوم 1.95 میلیگرم است.
روغن آفتابگردان: ترکیب و فواید سلامتی دانه آفتابگردان حاوی مقدار قابل توجهی روغن است. روغن آفتابگردان روغن غیر فراری است که از دانه های آفتابگردان استخراج می شود. روغن با توجه به مشخصات اسیدهای چرب و محتوای توکوفرول آن مهم است.
روغن آفتابگردان حاوی تقریباً 90 درصد چربی غیراشباع است. به طور خاص، ترکیب اسیدهای چرب بین ارقام و با شرایط محیطی متفاوت است. روغن آفتابگردان حدود 110 گرم در کیلوگرم اسیدهای چرب اشباع دارد (Osorio et al., 1995). پرز-ویچا
- منابع:
- تبلیغات: