آیا آشپزی در ظروف برنجی و ظرف مسی سه پایه برای سلامتی بهتر است؟
آشپزخانه های سنتی دارای ظروف برنجی زیادی هستند. بنابراین، ادامه دهید و در مورد تمام فواید سلامتی پختن غذا در ظروف برنجی بخوانید.
آشپزی در ظروف برنجی و مسی قدیمی به نظر می رسد، اما آیا می دانستید که آنها می توانند فواید سلامتی داشته باشند و ارزش غذایی غذای ما را افزایش دهند.
امروزه همه از ظروف استیل، شیشه ای و نچسب استفاده می کنند، اما ظروف قدیمی چه برای پخت و پز و چه برای غذا خوردن فواید درمانی دارند.
این نه تنها از هدر رفتن مواد مغذی با اجازه دادن به پخت در دمای یکنواخت جلوگیری می کند، بلکه قدرت و ایمنی را افزایش می دهد.
در اینجا 7 فایده برای سلامتی پخت و پز در ظروف برنجی و مسی آورده شده است:
برای آسم مفید است: مصرف غذای پخته شده در برنج یا آب آشامیدنی نگهداری شده در ظرف برنجی به درمان بیماری های تنفسی مانند آسم کمک می کند.
2. تعداد هموگلوبین را افزایش دهید: پخت و پز در ظروف برنجی باعث آزاد شدن روی در غذا می شود که نه تنها به تصفیه خون کمک می کند بلکه تعداد هموگلوبین را نیز افزایش می دهد.
فواید پخت غذا در برنج: ظروف چمن می تواند به افزایش تعداد هموگلوبین شما کمک کند!
3. کاهش خطر عفونت: ظروف مسی و برنجی غذا را برای مدت طولانی تری گرم نگه می دارند و در عین حال از بیماری ها و میکروارگانیسم های خطرناک نیز محافظت می کنند.
علاوه بر این آنها زیبا به نظر می رسند و یک مکمل عالی برای هر آشپزخانه ای ایجاد می کنند.
4. تسکین درد مفاصل: مصرف آب از رگ های مسی می تواند به کاهش درد و التهاب مفاصل کمک کند زیرا مس به دلیل اثرات ضد التهابی آن به خوبی مورد توجه است. متابولیسم را تسریع می کند و سطح کلاژن را در بدن افزایش می دهد.
5. به کاهش وزن کمک می کند: آشپزی و غذا خوردن با ظروف برنجی و مسی چاقی را کاهش می دهد، بینایی را بهبود می بخشد و ملانین تولید می کند که برای سلامت پوست بسیار مهم است زیرا از پوست در برابر اشعه های مضر UV محافظت می کند.