در حقیقت پودر شیر خشک قنادی یک غذای اصلی فوق العاده است که در قنادی ها نیز استفاده می شود و برای استفاده در همه چیز از شام و دسر گرفته تا نوشیدنی ایده آل است.
سبک و کمی شیرین است، بنابراین مواد دیگر را تحت تأثیر قرار نمی دهد. به علاوه، زمانی که به درستی بازسازی شود، نوشیدنی بسیار خوبی می سازد.
پس این دستور العمل ها را با شیرخشک امتحان کنید و نظر خود را به من بگویید!
روش های خوشمزه برای استفاده از شیر خشک
1. پاستیل دلچه: این آب نبات فیلیپینی خامه ای و لذیذ با طعم کاستارد، طعم شیر و کمی مرکبات برای کاهش غنای آن است.
این یک غذای کوچک عالی است که شیرین و تازه با بافتی سرگرم کننده است. تقریباً شبیه Play-Doh است … اما می توانید آن را بخورید!
به طور سنتی، پاستیل ها د لچه استوانه ای هستند، اما می توانید آنها را به هر شکلی که دوست دارید درست کنید.
2. موزارلای خانگی: پنیر موزارلا کاملاً خوشمزه است و با بسیاری از غذاها به خوبی هماهنگ می شود.
با این حال، موزارلای خوب می تواند کمی گران باشد. و در بعضی جاها پیدا کردن آن سخت است.
شیر خشک موزارلا را وارد کنید. طعم این ماده شبیه موزارلای معمولی است و به همان خوبی آب می شود.
این فرآیند کمی وقت گیر است، اما ارزشش را دارد. به علاوه، این یک آزمایش علمی/فعالیت خانوادگی عالی است که به لذیذ بودن منجر می شود!
3. کره: شما کره معتقدید که می توانید از شیرخشک کره درست کنید! خامه ای، خوشمزه و فوق العاده صاف است.
حالا، من به شما نمی گویم که طعم آن دقیقاً شبیه کره واقعی است. اما پاپ کورن سینما هم چنین نیست، و این خوشمزه است، درست است؟
این شیرینی عالی برای زمانی است که می خواهید چیزی خوش طعم با کمی بافت داشته باشید.
برفی جویدنی، خامه ای، آجیلی و معطر است. روی آن با پسته و بادام پوشیده شده است، بنابراین ترد عالی نیز دارد.