ظروف مسی مانند ظرف مسی سه طبقه احتمالاً زودترین نوع ظروف در هر نقطه ای هستند که بعد از ظروف گلی ساخته می شوند.
به دلیل خواص ضد باکتریایی مثبت مس، این روزها هنوز به طور گسترده در بسیاری از ابزارهای بالینی، ظروف و ظروف دفع آب استفاده می شود.
مس که به عنوان “زیورآلات آشپزخانه” شناخته می شود، برای بیش از 6000 سال به عنوان ماده ای برای طیف گسترده ای از دستگاه ها، ظروف و ظروف آشپزخانه استفاده شده است.
استفاده از آن به این دلیل است که مس فلزی استثنایی جامد با واکنش پذیری کم است و به این ترتیب در برابر مصرف غیرقابل نفوذتر است.
پیشرفت ثبت شده قبلی آن به بین النهرین قدیمی بازمی گردد، جایی که افراد ابزار، سلاح و ظروف مسی را به عنوان گزینه ای بر خلاف سنگ یا خاک می ساختند.
بین النهرینی ها به واسطه ظروف مسی، ظروف نوشیدنی، لیوان، ظروف، بشقاب، بشقاب، تابه و چیزهای مختلف از مس می ساختند.
مصریان کهنه قبل از مدتها استفاده از مس را نیز پذیرفتند. آنها از آن برای خطوط لوله، دستگاه ها و ابزار، استادی، ظروف آشپزی و ظروف استفاده کردند.
برای آشپزخانه، کارد و چنگال و ظروف مسی مانند بشقاب، ظروف، بشقاب و قابلمه را می ساختند.
در عین حال، جوامع شرقی نیز استفاده از مس را برای دستگاه ها و وسایل آشپزخانه پذیرفته اند.
شاید قابل توجه ترین مثال استفاده از آن را بتوان در شبه قاره هند دنبال کرد، جایی که هر خانواده دارای طیف وسیعی از ظروف مسی، ظروف، ظروف پخت و پز، پیشرفت ها و پیشرفت ها است.
در اینجا، مس علاوه بر این، معنای دقیقی پیدا کرد، به طوری که خدماتی از جمله ظروف سکه مسی امروزه انجام می شود.
مس علاوه بر برجستگیهای شیک، اهمیت ویژهای داشت زیرا به عنوان فلزی تلقی میشد که میتواند آب را پاک کند و با عفونتها مقابله کند.
داروهای آیورودا این اهمیت را به بهترین وجه نشان میدهند و با استفاده از گلدانها و نگهدارندههای مسی برای دور ریختن آب، خواص عالی ضد باکتریایی و مبارزه با عفونت مس را تأیید میکنند.
آیورودا مس را در میان فلزات اصلی قرار می دهد که می تواند هر یک از سه جزء بدن – واتا، پیتا و کافا را تنظیم کند.