در آزمایشگاه نشان داده شده است که آنتوسیانینهایموجود در کلم پیچ در میدان تره بار تکثیر سلولهای سرطانی را کند میکنند، سلولهای سرطانی تشکیلشده را میکشند و تشکیل تومورهای جدید را متوقف میکنند.
مشخص نیست که آیا این اثرات در پیشگیری یا درمان سرطان در انسان نیز ادامه خواهد داشت یا خیر.
نشان داده شده است که همان آنتوسیانین های قوی موجود در کلم قرمز که به محافظت در برابر سرطان کمک می کند، التهابی را که ممکن است منجر به بیماری های قلبی عروقی شود، سرکوب می کند.
یک گزارش اخیر در مجله آمریکایی تغذیه بالینی، مصرف غذاهای غنی از فلاونوئید را با خطر کمتر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی مرتبط می کند و بیان می کند که حتی مقادیر کمی از غذاهای غنی از فلاونوئید ممکن است مفید باشد.
محتوای بالای پلی فنول در کلم همچنین ممکن است با جلوگیری از تجمع پلاکت ها و کاهش فشار خون، خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد.
یک راه محبوب برای مصرف کلم به شکل تخمیر شده مانند کلم ترش و کیمچی است، غذاهای تخمیر شده مملو از پروبیوتیک ها ممکن است یکی از بهترین چیزهایی باشد که می توانید برای سیستم ایمنی و گوارش خود مصرف کنید.
میکروب های سالم یک محیط اسیدی برای حفظ و توسعه طعم ایجاد می کنند. آنزیم های تولید شده در تخمیر جذب ویتامین ها و مواد معدنی را آسان تر می کند.
فیبر و آب موجود در کلم همچنین به جلوگیری از یبوست و حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک می کند، خوردن فیبر کافی باعث افزایش نظم می شود که برای دفع سموم از طریق صفرا و مدفوع بسیار مهم است.
مطالعات اخیر نشان داده است که فیبر رژیمی حتی ممکن است در تنظیم سیستم ایمنی و التهاب نقش داشته باشد و در نتیجه خطر بیماریهای مرتبط با التهاب مانند بیماریهای قلبی عروقی، دیابت، سرطان و چاقی را کاهش دهد.