آنها همچنین باعث تخریب پاتوژن هایی می شوند که می توانند باعث بیماری های ناشی از غذا شوند – مانند اشریشیا کلی O157:H7، گونه های سالمونلا و لیستریا مونوسیتوژنز.
پیش درمان ها شامل غوطه ور کردن، بلانچ کردن، پختن یا آب نبات کردن است.
غوطه ور شدن از اکسید شدن یا تغییر رنگ در میوه ها و سبزیجات جلوگیری می کند. غوطه ور کردن میوه ها در اسید اسکوربیک (ویتامین C) یکی از مطمئن ترین راه ها برای جلوگیری از قهوه ای شدن سبزی خشک شده معطر است، اما اثرات آن ممکن است به اندازه گوگرد شدن دوام نداشته باشد.
اسید اسکوربیک را می توان از داروخانه ها یا خواربار فروشی ها به صورت پودر یا قرص خریداری کرد. یک قاشق چای خوری به شکل قرص معادل 3000 میلی گرم است. 1 قاشق چایخوری را در 2 فنجان آب مخلوط کنید.
اجازه دهید میوه به مدت 3 تا 5 دقیقه خیس بخورد، سپس خوب آبکش کنید و روی سینی های سبزی خشک قورمه سبزی کن قرار دهید. پس از دو بار فرو رفتن با محصول، اسید بیشتری اضافه کنید تا اثربخشی ادامه یابد.
تثبیت کننده ها یا مخلوط های میوه تازه تجاری نیز می توانند مورد استفاده قرار گیرند، اما ممکن است آنقدر موثر نباشند و بیشتر آنها پرهزینه تر هستند. 1½ قاشق غذاخوری تثبیت کننده را در 1 لیتر آب رقیق کنید.
مجدداً 3 تا 5 دقیقه خیس کنید، سپس آبکش کنید و روی سینی های سبزی خشک کن قرار دهید. پس از دو بار خیساندن محصول، محلول را تازه کنید.
می توان از آب میوه نیز استفاده کرد. میوه ها را در آب آناناس یا پرتقال یا سایر میوه های سرشار از ویتامین C فرو کنید.
به یاد داشته باشید که هر میوه نیز طعم خود را می دهد زیرا میوه ها به مدت 3 تا 5 دقیقه خیس می شوند.
خوب آبکش کنید و روی سینی های بسته بندی سبزی خشک خانگی کن قرار دهید.
قبل از قرار دادن دو بار از آن استفاده کنید و آب آن هنوز برای استفاده در سایر نوشیدنی ها یا دستور العمل ها بی خطر است.
- منابع:
- تبلیغات: