در حققیت پودر پیاز قرمز عبارت است از آسیاب کردن و پودر کردن پیاز خشک در نتیجه خشک کردن پیاز یا پیاز در فر در دمای معین یا در آفتاب.
در طول فرآیند خشک کردن، آب پیاز تبخیر می شود و جوهر پیاز باقی می ماند. در این ذات، با توجه به پیاز معمولی; سرشار از کربوهیدرات، پروتئین و مواد معدنی است.
پودر پیاز؛ می توانید از آن در کباب کردن مرغ، در هاون گوشت و کوفته، در تهیه سوپ و سایر غذاهای خوشمزه استفاده کنید.
خوب، درست کردن پودر پیاز که به صورت آماده در خارج از خانه فروخته می شود، چطور؟ اگر مقدار زیادی پیاز در خانه دارید و می خواهید برای مدت طولانی از آن استفاده کنید، می توانید پودر پیاز درست کنید . در اینجا طرز تهیه پودر پیاز در خانه آورده شده است.
3 تا 5 عدد پیاز را به شکل نیمه ماه خرد کنید. سپس در سینی فر پهن کنید.
در جای آفتابی خشک کنید، همچنین می توانید آن را در فر با دمای نه چندان بالا و طوری خشک کنید که نسوزد.
پیازهای خشک شده را به ظرف مخلوط کن اضافه کنید و بگذارید. پیازهای پودر شده را در یک شیشه کوچک بریزید و در شیشه را محکم ببندید.
به این ترتیب می توانید آن را برای مدت طولانی در یخچال نگهداری کنید.
پودر پیاز کجا استفاده می شود؟ پودر پیاز در صورت درخواست در بسیاری از مناطق قابل استفاده است. ما بیشترین استفاده را در زیر لیست کرده ایم.
مورد علاقه همه ما و ضروری ترین غذاهای ترکی. می توانید از پودر پیاز در هاون گوشت، مرغ، کوفته استفاده کنید.
می توانید در تهیه کراکرهای نمکی و تند خانگی و چیپس خانگی که می توانید به عنوان میان وعده با چای و قهوه تهیه کنید که می توانید برای کودکان خود درست کنید از آن استفاده کنید.