رادیکال های آزاد مواد سمی هستند که در نتیجه متابولیسم و سایر عوامل در بدن تجمع می یابند.
با تجمع این گل رز آبی، می توانند به سلول ها آسیب برسانند و منجر به انواع مشکلات سلامتی از جمله سرطان شوند.
سلنیوم و بتاکاروتن موجود در لپه به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند که به بدن در حذف رادیکال های آزاد کمک می کند.
یک فنجان اگر لپه قیمه نپخت چه کنیم حاوی 6.1 میکروگرم منبع معتبر (mcg) سلنیوم است. منبع معتبر دفتر مکمل های غذایی (ODS) توصیه می کند که بزرگسالان 55 میکروگرم سلنیوم در روز مصرف کنند. همچنین اشاره می کند که فعالیت آنتی اکسیدانی سلنیوم ممکن است به محافظت از بدن در برابر سرطان کمک کند.
علاوه بر این، لپه منبع خوبی از فیبر است و یک مطالعه در سال 2015 نشان می دهد که خوردن یک رژیم غذایی با فیبر کافی می تواند به کاهش خطر سرطان روده بزرگ کمک کند.
کلسترول
منبع قابل اعتماد بررسی سال 2016 به بررسیهای قبلی مربوط به مصرف پارچه کرپ در انسان و حیوان اشاره کرد. یک مطالعه کوچک در سال 2006 نشان داد که وقتی افراد رژیمی با نخود اضافه کرده بودند، در مقایسه با رژیم غذایی حاوی گندم، به مدت 5 هفته، LDL یا کلسترول «بد» کمتری داشتند.
مطالعات دیگر، زمان پخت لپه، نشان داد که خوردن نخود باعث کاهش کلسترول تام سرم (TC) و کلسترول LDL می شود.
نویسندگان این بررسی پیشنهاد میکنند که لپه ممکن است به دلیل محتوای فیبر و پروتئین رژیم غذایی، همراه با مهارکنندههای آنزیم و تاننها، برای کلسترول مفید باشد.
- منابع:
- تبلیغات: